Avoin työpaikka: Vuokravalvonnan asiakaspalvelija, Joo Kodit

Huoletonta vuokra-asumista? Joo.

Asuntoyhtymä on kotimaisiin kasvukeskuksiin sijoittava kiinteistöalan edelläkävijä. Rakennutamme maamme kasvukeskuksiin Joo Koteja - huoletonta vuokra-asumista. Uudistamme rohkeasti vuokra-asumista ja kehitämme vastuullisia asumisen palveluita.

Vuokravalvonnan asiakaspalvelija, Joo Kodit

Haemme nyt Joo Kodeille iloista ja energistä asiakaspalvelijaa vuokravalvonnan tiimiin.

Työssäsi vastaat Joo Kotien vuokravalvontaosaston asiakaspalvelusta puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten osana vuokravalvontatiimiä. Työtehtäviisi kuuluu asiakasneuvonta vuokranmaksuun liittyvissä kysymyksissä, vuokrareskontran ajantasaisuus ja oikeellisuus, vuokralaskutus, perintä sekä näihin liittyvä oheistyö. Tärkein tehtäväsi on luoda huolettomuutta asiakkaidemme elämään ja asumiseen. Teet valtakunnallista yhteistyötä muiden tiimien, kuten asuntovuokrauksen ja kiinteistöhallinnon kanssa.

Toimipisteesi voi sijaita Kauniaisissa, Vantaan Kivistössä, Pirkkalassa, Turussa tai Oulussa. Työ on mahdollista tehdä myös etänä.

Tarjoamme dynaamisen roolin kasvavan yrityksen ytimessä ja mahdollisuuden kehittää oman työnkuvasi lisäksi vuokravalvontaan liittyviä prosesseja.

Toivomme, että sinulla on:

  • Joo-asenne: ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja into työskennellä ihmisten kanssa
  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä laskutuksesta
  • Näppäryyttä sähköisten järjestelmien käytössä
  • Järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä itseohjautuvuutta
  • Halu ja innostus oppia
  • Taito palvella sekä suomeksi että englanniksi, muut kielet plussaa

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Ihmisläheinen työpaikka

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssänsä. Saat työssäsi paljon vastuuta mutta myös vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. Sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää.

Töitä teemme intohimolla ja sopivan määrän. Väitämme myös olevamme aika mukava ja rento työporukka! Työskentelemme ympäri Suomea.

Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkkauksen sekä hyvät edut.

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5. mennessä, osoitteeseen rekry@asuntoyhtyma.fi. Työtehtävän aloitusajankohta on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, otathan yhteyttä: Essi Kiiveri, p. 0400 212 823 (ark. 9-15) tai sähköpostitse essi.kiiveri@asuntoyhtyma.fi