Avoin työpaikka: Taloyhtiökirjanpitäjä, Asuntoyhtymä

Asuntoyhtymä on kotimaisiin kasvukeskuksiin sijoittava kiinteistöalan edelläkävijä. Rakennutamme maamme kasvukeskuksiin Joo Koteja - huoletonta vuokra-asumista. Uudistamme rohkeasti vuokra-asumista ja kehitämme vastuullisia asumisen palveluita.

Taloyhtiökirjanpitäjä, Asuntoyhtymä

Haemme nyt Asuntoyhtymälle ammattitaitoista taloyhtiökirjanpitäjää. Työssäsi vastaat Asuntoyhtymän omistamien sekä valmiiden että rakennusaikaisten taloyhtiöiden kirjanpidosta osana kirjanpitotiimiä. Tärkein tehtäväsi on luoda taloyhtiön hallinnolle vankka kivijalka avoimella, ajantasaisella sekä suunnitelmallisella kirjanpidolla. Teet tiivistä valtakunnallista yhteistyötä lähikollegoidesi lisäksi myös kiinteistöhallinnon tiimin kanssa. Toimipisteesi voi sijaita Kauniaisissa, Vantaan Kivistössä, Pirkkalassa, Turussa tai Oulussa. Työ on mahdollista tehdä myös etänä.

Tarjoamme dynaamisen roolin kasvavan yrityksen ytimessä ja mahdollisuuden kehittää oman työnkuvasi lisäksi taloyhtiökirjanpitoon liittyviä prosesseja.

Toivomme, että sinulla on:

  • Joo-asenne: ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen
  • Aikaisempaa kokemusta taloyhtiöiden (myös alvillisten ja osittain alvillisten) kirjanpidoista sekä tilinpäätöksistä
  • Näppäryyttä sähköisten järjestelmien käytössä
  • Järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä itseohjautuvuutta
  • Halu ja innostus oppia
  • Taito hoitaa työ suomeksi, muut kielet plussaa

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Ihmisläheinen työpaikka

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssänsä. Saat työssäsi paljon vastuuta mutta myös vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. Sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää.

Töitä teemme intohimolla ja sopivan määrän. Väitämme myös olevamme aika mukava ja rento työporukka! Työskentelemme ympäri Suomea.

Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkkauksen sekä hyvät edut.

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5. mennessä, osoitteeseen rekry@asuntoyhtyma.fi. Työtehtävän aloitusajankohta on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, otathan yhteyttä: Essi Kiiveri, p. 0400 212 823 (ark. 9-15) tai sähköpostitse essi.kiiveri@asuntoyhtyma.fi