Avoin työpaikka: Property coordinator, Asuntoyhtymä

Asuntoyhtymä on kotimaisiin kasvukeskuksiin sijoittava kiinteistöalan edelläkävijä. Rakennutamme maamme kasvukeskuksiin Joo Koteja - huoletonta vuokra-asumista. Uudistamme rohkeasti vuokra-asumista ja kehitämme vastuullisia asumisen palveluita.

Property coordinator

Haemme nyt Asuntoyhtymälle oma-aloitteista ja tiimityötaitoista Kiinteistökoordinaattoria. Työssäsi vastaat Asuntoyhtymän kiinteistösalkun hallinnasta, hankintojen vastaanotosta sekä näihin liittyvästä oheistyöstä osana salkun hallinnan tiimiä. Tärkein tehtäväsi on olla tukipilarina talouden, asuntovuokrauksen sekä kiinteistöhallinnon kesken. Organisointikyky, hyvät vuorovaikutustaidot sekä täsmällisyys ovat avaintekijöitä tässä roolissa.

Toimipisteesi voi sijaita Kauniaisissa, Vantaan Kivistössä, Pirkkalassa, Turussa tai Oulussa. Työ on mahdollista tehdä myös etänä.

Toivomme, että sinulla on:

  • Joo-asenne: ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen
  • Aikaisempi kokemus kiinteistöhallinnon työtehtävistä katsotaan eduksi
  • Näppäryyttä sähköisten järjestelmien käytössä
  • Järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä itseohjautuvuutta
  • Halu ja innostus oppia
  • Taito hoitaa työ sekä suomeksi että englanniksi, muut kielet plussaa

Tarjoamme dynaamisen roolin kasvavan yrityksen ytimessä ja mahdollisuuden kehittää sekä omaa työnkuvaasi että työhösi liittyviä prosesseja. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Ihmisläheinen työpaikka

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssänsä. Saat työssäsi paljon vastuuta mutta myös vapautta tehdä asiat omalla tavallasi. Sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää.

Töitä teemme intohimolla ja sopivan määrän. Väitämme myös olevamme aika mukava ja rento työporukka! Työskentelemme ympäri Suomea.

Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkkauksen sekä hyvät edut.

Kiinnostuitko?

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5. mennessä, osoitteeseen rekry@asuntoyhtyma.fi. Työtehtävän aloitusajankohta on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, otathan yhteyttä: Essi Kiiveri, p. 0400 212 823 (ark. 9-15) tai sähköpostitse essi.kiiveri@asuntoyhtyma.fi