Avoin työpaikka: Markkinointipäällikkö, Joo Kodit pääkaupunkiseutu

Huoletonta vuokra-asumista? Joo.

Syksyllä 2021 lanseerattu vuokra-asumisen brändi Joo Kodit uudistaa rohkeasti vuokra-asumista.

Tarjoamme asukkaillemme huoletonta vuokra-asumista Suomen suurimmissa kaupungeissa. Valmiita Joo Koteja on tällä hetkellä noin 5000.

Kokeilemme rohkeasti uusia tapoja luoda maailman huolettominta asiakaskokemusta sekä yhteisöllisyyttä vuokra-asumisessa: esimerkiksi alkuvuodesta 2023 avaamme Ouluun Joo Hetki -kahvilan, jossa asukkaamme voivat helposti tutustua naapureihinsa ja viettää heidän kanssaan aikaa.

Markkinointipäällikkö, Joo Kodit

Haemme nyt Joo Kodeille markkinointipäällikköä, joka visionäärisesti ja päämäärätietoisesti vie Joo:ta kohti Suomen halutuinta vuokra-asuntobrändiä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden vaikuttaa uudenlaisen elämisen brändin parissa. Vastalanseeratulla Joo-brändillä on jo vahva suunta mutta sinä vaikutat, miten sinne päästään. Joo-brändiä voit vilkaista Joo:n nettisivuilta.

  • Kasvumahdollisuuksia nopeasti kehittyvässä yrityksessä

  • Mukavan tiimin! Yli 50-henkinen Joo-tiimi työskentelee ympäri Suomea. Nelihenkinen kaupallinen tiimi on aina tukenasi.

  • Työpaikan yrityksessä, jossa ihmiset todella viihtyvät (lue lisää henkilöstötutkimuksemme tuloksista)

  • Viihtyisä toimipisteesi sijaitsee Kauniaisissa mutta toimistomme Oulussa, Tampereella ja Turussa tulevat sinulle myös tutuiksi. Etätöitä saat tehdä joustavasti.

  • Kokoaikaisen ja vakituisen työn

  • Hyvät työsuhde-edut

Varmistat yhdessä muun Joo-tiimin kanssa helpon, huolettoman ja aidosti inhimillisen asiakaskokemuksen toteutumisen. Kasvatat Joo brändien tunnettuutta kekseliäästi ja pitkäjänteisesti. Ideoit ja toteutat sisältöjä niin Snapchatissa kuin verkkosivuilla. Yhdessä kumppaneidemme kanssa kehität niin digitaalista mainontaamme kuin verkkosivujammekin. Varmistat, että kaikilla työntekijöillämme on parhaat mahdolliset työkalut Joo:n sanoman eteenpäin kertomiseen. Toteutat Joo Kotien sosiaalista missiota vähentää asumisen yksinäisyyttä esimerkiksi järjestämällä asukastapahtumia.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta markkinoinnista ja vahvoja tuloksia brändin rakentamisesta. Sinulla on Joo-asenne: ongelmien sijaan keskityt ratkaisuihin ja kehitykseen, ja sanot rohkeasti Joo uusille mahdollisuuksille. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet vahva tiimipeluri mutta työskentelet itseohjautuvasti.

Kiinnostuitko?

Työtehtävän aloitusajankohta on sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos tämä innostava tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 1.7., osoitteeseen heta.karki@joo-kodit.fi.

Lisätietoja:

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai tehtävästä, ota yhteyttä: Heta Kärki, kaupallinen johtaja, 050 566 2798, heta.karki@joo-kodit.fi